Diumenge Ara Tu 08/07/2012

'Kidults' en sèrie

1 min

Freguen els trenta anys però continuen, per necessitat o com a opció personal, compartint pis amb amics i defugint les responsabilitats. Els sociòlegs els denominen kidults o adulescents , i les sèries nord-americanes els han retratat moltes vegades.

1. Jessica Day. Interpretada per Zooey Deschanel, la protagonista de la sèrie New girl és una professora de gairebé 30 anys que ho acaba de deixar amb el nòvio i decideix anar-se'n a viure amb tres nois solters i desconeguts.

2. Ted Mosby. El protagonista de la sèrie televisiva Cómo conocí a vuestra madre té més de trenta anys i fins fa molt poc compartia pis. Es passa el dia al bar amb els amics i és incapaç de mantenir una relació estable.

3. Leonard Hofstadter. També prop dels trenta, el científic de la sèrie The Big Bang theory està obsessionat amb La guerra de les galàxies i els videojocs. Conviu amb un amic i està enamorat de la seva veïna Penny.

4. Joey Tribbiani. És el més Peter Pan dels amics de Friends . Només pensa a sortir a lligar i comparteix apartament i mascotes (un ànec i un pollastre) amb el Chandler.

stats