Diumenge Ara Tu 25/08/2013

Propostes

2 min
ProposteS

Caius i Faustina

Aquesta parella de nobles romans són els amfitrions de la visita guiada a la vil·la romana dels Munts (a l'actual Altafulla). Caius i Faustina expliquen al públic com era la seva residència: les diferents estances, com funcionaven, quines tasques s'hi portaven a terme i com era la vida en aquest enclavament. La visita acaba amb un aperitiu inspirat en el rebost de l'època.

+ INFO

Dissabte 31 d'agost, última visita. Cal reserva prèvia: 977 652 806

Tres propostes en una

Restaurant, club i cocteleria. Un triplet de propostes d'oci defineix l'oferta de Dime, un establiment barceloní amb un any i mig de vida que acaba d'iniciar un nou rumb a mans d'un nou equip directiu. Una decoració pensada per crear l'atmosfera idònia per a cada espai singularitza les instal·lacions del local, repartides en dues plantes.

+ INFO

www.dimebarcelonarestaurant.com

Cuinar en grup i en anglès

La proliferació de tallers de gastronomia és un bon reflex del gust creixent per la cuina entre un públic heterogeni. L'Espai Boisà se'n fa ressò amb unes instal·lacions pensades per difondre els secrets de l'elaboració dels plats més sofisticats (i degustar-los després), amb assessorament nutricional i amb productes 100% ecològics. Entre les seves especialitats hi ha els cursos de cuina en anglès.

+ INFO

www.espaiboisa.com

Sota l'ombra

La tardor no ha d'arribar fins d'aquí un mes, així que segons el calendari queden encara unes quantes setmanes per gaudir del sol. Però fins i tot els més aficionats a les llargues sessions d'exposició a l'aire lliure necessiten una bona ombra sota la qual reposar a estones. D'aquí el paisatge pintat de coloraines que ofereixen les platges aquests dies de màxima ocupació. Lluny de l'heterogeneïtat cromàtica pròpia de les ombrel·les de voramar, la firma Royal Botania aposta per la màxima sobrietat en el disseny dels seus para-sols. Una bona mostra és el para-sol Shady, a la imatge, que es pot personalitzar per adaptar-se a la decoració de l'espai on s'ubica. La lona, realitzada en teixit 100% acrílic, està disponible en blanc, cru, blau, negre, gris i en quatre tons diferents de marró. La corona i els braços del para-sol estan disponibles en fusta de teca i en alumini. La base es fabrica en granit, acer inoxidable i ciment. El màstil i la resta d'elements són d'acer inoxidable. La Shady es confecciona també en diferents mides i en format arrodonit o rectangular.

+ INFO

www.royalbotania.com

stats