Publicitat
Publicitat

Mandonguilles amb sípia

Recepta de Carles Gaig (64 anys, 1 estrella Michelin)

..........................

Ingredients

Per a les mandonguilles

2 kg de carn magra

2 kg de coll de vedella

1,5 kg de papada de porc

4 ous i 100 g de molla de pa remullada amb llet; julivert; sal.

Per al sofregit

3 cebes, 3 sípies, 10 tomàquets, caldo de peix i oli.

Elaboració

Feu les pilotes, enfarineu-les i fregiu-les una mica a foc fort.

Talleu la ceba a la brunoise , la sípia a la juliana i el tomàquet a daus sense llavors.

Sofregiu la sípia, afegiu-hi la ceba i després el tomàquet.

Bulliu la sípia amb el caldo fins que estigui flonja.

Afegiu-hi les mandonguilles amb més caldo durant 10 minuts.

Rectifiqueu-ho de sal.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT