Javier i Sergio Torres. 41 anys.
Restaurant Dos Cielos. Hotel Me. Barcelona. 1 estrella Michelin
Ingredients
50 g d'estirabecs
50 g de coliflor
210 g de rovell d'ou
400 g de farina
7 g d'oli d'oliva verge
30 g de llet
5 g tinta de calamar
100 g de caldo de verdures
50 g de mantega
Elaboració de la pasta
Posem la farina en un bol i hi afegim el rovell de l'ou, la tinta del calamar i la llet.
Ho treballem tot junt fins a obtenir una massa homogènia, que després deixarem reposar a la nevera durant una hora.
Un cop hagi reposat, passarem la massa per la màquina de pasta perquè quedi com més fina millor, i la tallem amb el tallapastes per fer els tagliatelle.
Els reservem.
Elaboració de la salsa
Posem el caldo en un cassó i hi afegim la mantega amb l'objectiu de lligar-lo.
Després hi afegim els estirabecs i la coliflor, i rectifiquem de sal i pebre.
Quan tenim la salsa preparada i llesta amb les verdures a dins, coem la pasta amb aigua bullent. Hi afegim un raig d'oli d'oliva verge.
Emplatat
Col·loquem els tagliatelle cuits en un plat i hi afegim la salsa de verdures.
www.doscielos.com