Diumenge Ara Tu 09/09/2012

Tagliatelle negres amb verdures

1 min
Tagliatelle negres  amb verdures

Javier i Sergio Torres. 41 anys.

Restaurant Dos Cielos. Hotel Me. Barcelona. 1 estrella Michelin

Ingredients

50 g d'estirabecs

50 g de coliflor

210 g de rovell d'ou

400 g de farina

7 g d'oli d'oliva verge

30 g de llet

5 g tinta de calamar

100 g de caldo de verdures

50 g de mantega

Elaboració de la pasta

Posem la farina en un bol i hi afegim el rovell de l'ou, la tinta del calamar i la llet.

Ho treballem tot junt fins a obtenir una massa homogènia, que després deixarem reposar a la nevera durant una hora.

Un cop hagi reposat, passarem la massa per la màquina de pasta perquè quedi com més fina millor, i la tallem amb el tallapastes per fer els tagliatelle.

Els reservem.

Elaboració de la salsa

Posem el caldo en un cassó i hi afegim la mantega amb l'objectiu de lligar-lo.

Després hi afegim els estirabecs i la coliflor, i rectifiquem de sal i pebre.

Quan tenim la salsa preparada i llesta amb les verdures a dins, coem la pasta amb aigua bullent. Hi afegim un raig d'oli d'oliva verge.

Emplatat

Col·loquem els tagliatelle cuits en un plat i hi afegim la salsa de verdures.

www.doscielos.com

stats