Diumenge Ara Tu 01/07/2012

Les tres claus de l'estil Kirchner i de l'estil Merkel

1 min

KIRCHNER:

1_ Marques de luxe . La líder argentina n'és addicta. Vuitton, Hermès i Bulgari figuren entre les seves firmes predilectes. I mai no s'oblida de posar-se el Rolex model Lady Datejust amb diamants. Quan li critiquen el seu gust pel luxe, replica: "¿M'hauria de disfressar de pobra per ser una bona política?"

2_ Mànigues de tres quarts . Abunden al seu vestuari, integrat principalment per talons alts i vestits a càrrec de Susana Ortiz, la seva dissenyadora preferida.

3_ Cabells llargs i maquillatge recarregat . Utilitza amb profusió el rímel i el brillant de llavis.

............................

MERKEL:

1_ Cabells curts, llisos i amb serrell . El dissenyador alemany Karl Lagerfeld va afirmar en una entrevista recent que tant el color com el tallat encaixen a la perfecció "amb els bonics ulls blaus i el nas fi" de la cancellera.

2_ Vestits jaqueta . La majoria han sortit del taller de confecció de Bettina Schoenbach, la dissenyadora de capçalera de Merkel. Són sobris i minimal , encara que de vegades incorporen colors alegres.

3_ Complements amb personalitat . Sol portar joies i complements senzills, però, de vegades, sorprèn amb eleccions arriscades, com la bossa de mà taronja de Longchamp.

stats