Especials 22/10/2014

2.300 participants a la cursa del Carrer Nou de Girona

La prova ha recuperat el caràcter solidari i s'ha organitzat a favor de Càritas

36a Cursa del Carrer Nou de Girona

BarcelonaLa cursa del Carrer Nou és una cursa popular de Girona que té lloc el cap de setmana abans de les Fires de Girona (el penúltim cap de setmana d'octubre). La cursa es divideix en dues categories: infantil, de 600 metres i d'adults, en 5 i 10 quilòmetres.

L'edició d'enguany, la 36a, es va celebrar el passat diumenge 19 d'octubre i va sumar un nou èxit de participació de 2.300 corredors, dos-cents més que l'any passat.

La tradicional prova ha reprès aquest any el caràcter solidari que havia tingut en edicions anteriors i amb el lema Corre, atura la pobresa s'ha organitzat a favor de Càritas Diocesana de Girona, amb motiu del seu 50è aniversari.

Amb aquest objectiu, Girona Centre Eix Comercial va incorporar a l'esdeveniment una caminada solidària, que amb un recorregut de 1,6 quilòmetres, va comptar amb una participació de gairebé dues-centes persones.

L'atleta José Luis Blanco, amb temps de 32 minuts, es va convertir en la prova de 10 quilòmetres. El van acompanyar al podi Enrique Luque, amb un temps de 32 minuts i 23 segons, i Hamid Kabouri Hara, que va registrar una marca de 32 minuts i 38 segons.

La guanyadora en categoria femenina va ser Jess Anne Andrews, amb un temps de 34 minuts i 16 segons. El segon lloc va ser per a Anna Rovira Garrido, que va travessar la línia de meta en 37 minuts i 35 segons. Elena Fonalleras va ser la tercera classificada, amb un temps de 38 minuts i 37 segons.

Per la seva banda, Àngels Rodríguez, amb un temps de 21 minuts i 11 segons, i Arnau Turon, amb un temps de 17 minuts i 3 segons, es van emportar el primer premi de la cursa dels 5 quilòmetres.

El trofeu honorífic Antoni Juliol als corredors més grans va repetir guanyador en la categoria masculina i el premi va ser per a Josep Maria Repullo, de 76 anys. Soledad Martínez, de 61 anys, va ser la guanyadora femenina del premi als més veterans.