SOCIETAT
Societat 12/06/2012

Uns 300 professors tallen la Via Augusta per protestar contra les retallades en educació

La Guàrdia Urbana ha desviat el trànsit de la via pels carrers Vallmajó i Muntaner. L'entrada principal al departament d'Ensenyament es troba protegida per diversos agents dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana

Efe
1 min

BarcelonaUns 300 professors, entre fixos i interins, han tallat el trànsit de la Via Augusta de Barcelona a l'altura del departament d'Ensenyament en protesta per les retallades pressupostàries en el sistema educatiu. Sota els lemes de "cap retallada en educació" i "l'educació no és retallable", els docents, convocats pels principals sindicats d'ensenyament –CCOO, UGT i USTEC–, han començat el tall de l'avinguda cap a les 17.20 hores i fan sonar xiulets i tambors.

La Guàrdia Urbana ha desviat el trànsit de la via pels carrers Vallmajó i Muntaner. Els mestres concentrats davant la seu del departament d'Ensenyament criden consignes com: "Cap docent sense feina" i "Rigau dimissió". L'entrada principal al departament d'Ensenyament es troba protegida per una tanca i diversos agents dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana.

stats