POLÍTICA
Societat 22/05/2011

Sol decideix avui si allarga les protestes més enllà del 22-M

Els acampats debaten com mantenir viu el moviment

Efe
1 min
Puerta del Sol 3

MadridEls acampats a la Puerta del Sol han passat una altra nit tranquil·la i ara han de decidir si mantenen o no les concentracions un cop transcorreguda la jornada electoral d'avui.

Al voltant del migdia ha estat convocada una assemblea per tractar el tema i fixar les properes directrius a seguir per part dels concentrats, segons ha explicat Dante, un dels portaveus.

Els indignats tindrà especialment en compte el possible ressò mundial, atès que la concentració a Madrid "està servint de referent mundial", ha afegit el portaveu.

El representant ha insistit en l'absència de consignes electorals de cap tipus als acampats, que "són totalment lliures per triar què fer amb el seu dret al vot".

Per a la jornada d'avui a la Puerta del Sol, s'esperen a part de l'assemblea esmentada, activitats lúdiques i diversos tallers de tota mena, en línia amb les protagonitzades ahir.

Durant les últimes jornades s'han recollit signatures per a una acampada "permanent" però l'assemblea encara no ha decidit com es materialitzaran les seves accions en els pròxims dies. El que sí que han convocat són altres assemblees a tots els municipis de Madrid, que es coordinaran amb la central.

stats