Publicitat
Publicitat

El dia ha començat amb molta boira en diverses comarques de Girona

S'acaba l'anticicló: demà arriben els primers xàfecs

Dimarts mig ennuvolat i amb força estones de màniga curta al centre de la jornada

El dia ha començat amb bancs de boira ja no només en els llocs habituals, sinó en àmbits com el Gironès, la Selva o l’Empordà. Aviat es trencaran però avui el dia serà mig ennuvolat a força comarques de la costa i del prelitoral. Sense que es pugui descartar del tot alguna gotellada a la Costa Brava, en general tot fa pensar que no plourà. El migdia serà suau amb temperatures que fregaran els 25 graus, i per tant amb moltes estones de màniga curta.

Demà arribarà un canvi de temps, a la tarda i al vespre cauran xàfecs al Pirineu, a moltes comarques de Girona, i també en algunes de Barcelona. Serà una tongada de pluges curta i que no arribarà a tot arreu, però allà on plogui pot fer-ho amb intensitat. Segurament aquesta serà l’única situació de xàfecs amb cara i ulls de la setmana, però tot sembla indicar que, ara sí, l’anticicló marxa, i que la setmana que ve hi haurà més pluges i força més generoses.

Les temperatures baixaran 2 o 3 graus dijous i divendres amb el canvi de temps, però el cap de setmana tornarà a tenir migdies força suaus.

Trobareu més detalls de la previsió a www.ara.cat/meteo.

Més continguts de