Societat 26/09/2011

Migdies d'estiu tota la setmana

Avui les temperatures fregaran els 30 graus a l'interior i l'ambient càlid s'allargarà uns quants dies més

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaTot i algunes boires matinals a les zones habituals, avui el dia serà molt clar i amb predomini del sol arreu. Aquesta tònica es mantindrà els pròxims dies, i ara per ara tot fa pensar que bona part de la setmana continuarem amb cel bàsicament clar i només algunes nuvolades de tarda al Pirineu. On hi haurà més núvols baixos serà al País Valencià i a les Pitiüses, on la humitat serà més elevada i molts dies d’aquesta setmana seran de cel mig tapat i temperatures més baixes.

El fred, però, en general és ben lluny i tot i que el dia s’escurça cada cop més al migdia les temperatures rondaran entre els 25 i els 30 graus uns quants dies més. Queda clar que al matí i al vespre, però, el jersei o la màniga llarga es continuaran fent imprescindibles. Per ara als mapes del temps no s'hi entreveu cap borrasca activa ni cap canvi de temperatures.

La temperatura del mar també està notant aquest setembre tan estiuenc, i aquests dies encara marca valors entre els 23 i els 24 graus. Sens dubte per qui pugui fer-ho aquesta serà una bona setmana per escapar-se al migdia a la platja.

Trobareu més detalls de la previsió per als pròxims dies a www.ara.cat/meteo.

stats