Societat 27/09/2011

Més núvols a partir de dijous

Una entrada de vent de mar farà augmentar la humitat i les estones de cel tapat a la costa, sobretot al País Valencià i a les Illes

Miquel Bernis
1 min

Comença el dia sense que sigui fàcil distingir-lo de l’anterior: quatre núvols a l’Empordà però cel serè en general i temperatures molt similars a les dels dies anteriors. Aquest migdia farà calor, gairebé d’estiu, especialment a l’interior.

Els dies vinents, però, el vent girarà clarament de mar cap a terra. El canvi es notarà sobretot al País Valencià i a les Illes Balears, on els dies passaran a ser més variables, i fins i tot descarregaran xàfecs irregulars a l’arxipèlag. A Catalunya serà al sud, a l’Ebre, on els núvols també tendiran a augmentar a partir de dijous, però entre divendres i dissabte moltes altres comarques costaneres tindran també estones amb alguns núvols, més humitat i temperatures més baixes. El canvi es notarà menys a l’interior i al Pirineu.

Tot i aquests petits canvis en general als mapes del temps no s’hi entreveu cap gran borrasca que hagi de fer ploure, ni tampoc cap entrada clara al temps de tardor. Tot fa pensar que encetarem l’octubre de la mateixa manera que deixarem el setembre.

Trobareu la previsió detallada per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats