Societat 11/10/2011

Tres dies més d'estiu

Fins dijous les temperatures continuaran batent rècords però de cara al cap de setmana l'ambient serà més fresc

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaTot apunta a un altre dia d’estiu ben entrat l’octubre. Només a les zones enclotades el fred s’hi ha instal·lat i moltes temperatures aquest matí no han baixat dels 15 graus. Al migdia els termòmetres s’enfilaran fàcilment per sobre dels 25 graus i com ja va passar ahir algunes màximes al prelitoral superaran fins i tot els 30. El dia serà clar gairebé sense ni un núvol.

I així arribarem al que serà molt probablement el dia del Pilar més càlid des que es recullen temperatures. Demà els termòmetres pujaran gairebé tant com avui o fins i tot més en algun cas. Tant demà com dijous el sol també predominarà arreu.

A partir de divendres arribaran alguns canvis, entrarà aire de mar i això farà baixar ben bé 3 o 4 graus les temperatures de cara al cap de setmana; aprofiteu per acomiadar-vos de la platja si feu festa aquests dies perquè a partir de divendres ja no s’estarà tan bé a prop de mar. A la fresca s’hi sumaran alguns intervals de núvols, i ara mateix alguns models fins i tot apunten a alguns ruixats puntuals de cara a dissabte, sobretot al sud. No seria gran cosa però podrien encetar una nova dinàmica de temps més variable, caldrà anar-ho confirmant els dies vinents.

Trobareu la previsió per al vostre municipi actualitzada amb els mapes d’avui a www.ara.cat/meteo.

stats