Societat 14/10/2011

Més núvols i més estones de màniga llarga

El cap de setmana començarà amb el cel mig tapat i fins i tot amb xàfecs puntuals a l’Ebre

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaEls intervals de núvols aquest matí ja són presents a moltes comarques de Tarragona, i de nit fins i tot han deixat xàfecs puntuals al camp de Tarragona (dos litres a Vandellòs, un a Riudoms i dècimes a Tarragona), i aniran a més amb el pas de les hores. El cel estarà mig ennuvolat durant la tarda i bona part de demà, però plourà a ben pocs llocs. Els xàfecs se centraran sobretot al País Valencià, i en tot cas aquesta nit i fins demà al migdia també se n’escaparan alguns al Baix Ebre i al Montsià, xàfecs dispersos però que quan apareguin descarregaran amb força.

El vent de gregal es deixarà sentir a la costa, sense que bufi amb cops forts, i això farà que la calor dels últims dies quedi totalment abandonada. Aquest cap de setmana l’ambient serà molt més fresc, sobretot al migdia, i la màniga llarga es farà bastant més necessària que els últims dies. Molts termòmetres rondaran els 21 o 22 graus al centre del dia.

Diumenge farà més sol, quedaran ben pocs núvols, i la setmana vinent no s’entreveu per ara l’arribada de cap borrasca important: hi haurà alguns dies més mig ennuvolats, xàfecs puntuals, però cap situació d’entrada clara del fred o de pluges extenses i generals.

Trobareu la previsió detallada a www.ara.cat/meteo.

stats