Societat 21/10/2011

Cap de setmana variable a l’espera de les pluges

Aquest matí les temperatures han caigut per sota dels 10 graus a la majoria de comarques

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaLa tardor es va imposant. Aquest matí s’està notant clarament amb temperatures que només a la costa s’han mantingut per sobre dels 10 graus, i amb les primeres glaçades serioses al Pirineu, que fins i tot puntualment s’han produït en algun punt de l’interior. El dia serà força clar, només amb alguns núvols trencats a la costa, i al migdia les temperatures no seran gaire diferents a les d’ahir.

El cap de setmana augmentaran les intervals de núvols però fins diumenge a última hora pràcticament no plourà, només cauran alguns ruixats puntuals a la costa, bàsicament a la Costa Daurada, tot i que a la costa central també en podria arribar a caure algun dissabte a la nit. Seran ben pocs aquests xàfecs, però allà on apareguin no deixaran quatre gotes sinó un ruixat sobtat intens.

Les pluges de debò començaran el vespre de diumenge amb una primera tongada de xàfecs força generals, que es repetirà segurament el vespre de dilluns. Entre dijous i divendres tot fa pensar que tornaria a ploure. Probablement no seran pluges gaire abundants, però fàcilment deixaran almenys entre 10 i 20 litres a la majoria d'indrets. El matí d’avui serà el més fred que viurem en força dies, les borrasques entraran de sud i les temperatures no seran especialment baixes.

Trobareu més detalls de la previsió a http://www.ara.cat/meteo.

stats