Societat 12/08/2011

Cap de setmana llarg de ple estiu

Aquest vespre un augment dels núvols dificultarà seguir la pluja d'estels, sobretot a les comarques de Tarragona i de Lleida

Miquel Bernis
2 min

BarcelonaL’amenaça de nous canvis no s’acaba però als mapes del temps d’avui l’estiu sembla decidit a resistir. El dia ha tornat a començar amb núvols baixos a la Costa Daurada que tot fa pensar que, avui sí, s’aniran fent menys espessos amb el pas de les hores, i que molestaran molt menys que ahir per fer platja. A la resta el dia serà clar i més calorós que l’anterior. Al vespre, però, augmentaran els núvols, serà l’únic canvi de temps dels pròxims dies. Es taparà sobretot al sud i a l’oest, i fins i tot durant la nit cauran xàfecs puntuals i aïllats a diverses comarques de Tarragona i de Lleida. Els núvols, per tant, poden molestar per veure la pluja d’estels, sobretot en aquests sectors, i especialment a mesura que avanci la nit.

Demà el dia començarà encara amb força núvols, ja no només al sud sinó també a les comarques de Girona i de Barcelona, però durant el matí s’aniran fent menys espessos, i a la tarda farà més sol, sobretot a la costa. Al Pirineu persistiran els intervals de núvols i fins i tot s’hi escaparan xàfecs aïllats.

Diumenge el sol predominarà però a la tarda cauran tempestes al Pirineu, sobretot al Pirineu de Lleida. Les temperatures es mantindran altes. I tot fa pensar que el cap de setmana llarg acabaria amb un temps calcat al del dia anterior, amb molt de sol i només nuvolades i xàfecs de tarda en àmbits de muntanya. Les temperatures es mantindrien altes.

Trobareu la previsió a 6 dies vista per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats