Societat 05/08/2011

Tarda de tempestes a l'interior

Un front deixarà ruixats localment forts al Pirineu de Lleida i farà augmentar els intervals de núvols en general

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaEls núvols baixos de primera hora a la Costa Daurada aniran a menys amb el pas del matí però per l'oest va arribant un front que farà que el dia sigui més variable que l'anterior en general. Els núvols prims aniran augmentant d'oest a est amb el pas de les hores, i a partir del migdia descarregaran xàfecs a diverses comarques, sobretot plourà a les de Lleida, però alguns indrets de la Catalunya Central o de les comarques interiors de Girona també rebran alguns xàfecs puntuals. Les tempestes poden ser fortes al Pirineu.

El cap de setmana començarà demà amb molts núvols a la Costa Daurada que s'aniran fent menys espessos durant el matí però que molestaran fins al migdia per fer platja. En general aquest dissabte hi haurà més sol que núvols i en tot cas es repetiran els xàfecs al nord a la tarda. Les temperatures variaran poc, ambient d'estiu sense una calor desorbitada.

Diumenge serà un dia més variable, els intervals de núvols apareixeran a molts indrets i descarregaran xàfecs puntuals a la Catalunya Central, al Pirineu i a força comarques de Girona. En tot cas no serà un dia gris, sinó que els xàfecs s'aniran combinant amb estones de sol.

La setmana que ve començarà amb tramuntana i una baixada d'uns 5 graus de les temperatures. En general s'entreveu bona, amb molts dies de sol i una recuperació de les temperatures de cara a dimecres o dijous.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats