Societat 20/05/2011

Cap de setmana amb molt de sol i més calor

L'únic canvi de temps arribarà diumenge a la tarda en forma de ruixats i tempestes a moltes comarques de Lleida i algunes de Tarragona

Miquel Bernis
1 min

Tot i algunes bandes de núvols prims que es passegen per la costa en general avui farà sol i només creixeran nuvolades al Pirineu de Lleida a la tarda. Tornaran a caure ruixats i tronades en àmbits de muntanya bàsicament concentrats al Pirineu Occidental. Les temperatures s’enfilaran si fa o no fa com ahir, l’ambient serà bastant fresc a la costa, i una mica més càlid, però igualment poc estiuenc a l’interior. Moltes temperatures d’entre 22 i 25 graus al migdia.

Dissabte serà també un dia molt clar arreu i les nuvolades encara creixeran fins i tot amb menys força al Pirineu. Farà més calor al migdia, 1 o 2 graus més ben bé, tot i que a l’interior a primera hora encara farà falta una jaqueta prima. Diumenge un canvi de temps farà que a la tarda caiguin xàfecs a moltes comarques de Lleida, que ja de cara al vespre arribaran fins i tot a la Costa Daurada. En general però farà sol i l’ambient serà càlid al migdia.

La setmana que ve començarà amb pocs canvis al cel i amb una pujada més marcada de es temperatures. Entre dimarts i dimecres la sensació d’estiu serà evident.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats