Societat 06/07/2011

Cel més variable i molta xafogor

El pas d’un front farà que avui a estones el cel estigui mig tapat i caiguin xàfecs puntuals al Pirineu i en àmbits pròxims

Miquel Bernis
1 min

Aquesta nit ha costat més dormir i molts termòmetres ja no han baixat dels 20 graus, ja no tan sols a la costa, sinó també en algunes comarques prelitorals. Alguns intervals de núvols ja es passegen tant pel Pirineu com per la costa, tot i que de moment són molt trencats. A la tarda creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu i alguns models apunten que augmentaran també a molts indrets de costa, de manera que si voleu fer platja aneu-hi com abans millor.

Arribaran a descarregar xàfecs al Pirineu i en àmbits pròxims com la Garrotxa o el Solsonès, però seran fenòmens puntuals. Al vespre també es podria escapar algun ruixat a d’altres comarques de Lleida o fins i tot a la Costa Daurada, fenòmens molt puntuals en tot cas.

Demà el dia serà similar però en aquest cas els intervals de núvols més abundants apareixeran al matí. El cap de setmana l’ambient continuarà sent calorós. En general tot fa pensar que dissabte i diumenge farà sol, però hi hauria tempestes, això sí, al Pirineu de Lleida.

Podeu consultar la previsió per al vostre municipi i l’estat de les platges a www.ara.cat/meteo.

stats