SOCIETAT
Societat 24/10/2011

Un mort i dotze ferits en dos accidents de trànsit conseqüència de les pluges

Una dona mor en un xoc frontal a la N2 a Vidreres. Un autocar xoca amb vuit turismes a l'A2, a Sant Vicenç dels Horts i en resulten ferides vuit persones

Laura Díaz-roig / Acn
1 min

BarcelonaLes pluges d'aquest dilluns segueixen augmentant les víctimes a la carretra. Una dona ha mort i quatre persones més han resultat ferides després que es produís un xoc frontal entre vehicles aquest dilluns a l'N-II, a l'altura de Vidreres, en el punt quilomètric 693. A Sant Vicenç dels Horts, un xoc entre un autocar en què s'han vist implicats altres vuit vehicles s'ha saldat amb set ferits lleus i un de greu.

El sinistre ha tingut lloc als voltants de dos quarts de sis de la tarda i s'hi han vist implicats dos turismes i una furgoneta, segons el Servei Català de Trànsit. La difunta és la conductora d'un dels turismes i un dels quatre ferits greus és el conductor de l'altre turisme. Al lloc dels fets, s'hi han traslladat dues dotacions de Bombers, quatre unitats del SEM, un helicòpter medicalitzat i efectius dels Mossos d'Esquadra. A resultes de l'accident, s'ha tallat la calçada en els dos sentits de la marxa..

Un accident entre un autocar i vuit turismes a l'A2, a l'alçada de Sant Vicenç dels Horts, ha provocat un ferit greu i set de lleus. A més, una persona ha estat assistida al lloc de l'accident, segons les primeres dades del Servei Català de Trànsit (SCT).

L'avís s'ha produït a les 14.54 hores i s'han desplaçat fins allà quatre ambulàncies i un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i tres dotacions de Bombers de la Generalitat. La calçada s'ha tallat durant mitja hora i en aquests moments l'accident provoca 6,5 km de retencions des de Cornellà sentit Lleida.

stats