societat
Societat 04/06/2011

L'Aeroport de Girona ja està connectat amb Moscou

El primer avió de l'aerolínia Transaero Airlines que connecta Girona amb Moscou ha aterrat aquest divendres a les instal·lacions de Vilobí d'Onyar. La companyia ha programat un vol de sortida i un d'arribada amb capacitat de 101 passatgers cada divendres fins al 30 de setembre. Es tracta de la primera connexió regular entre Rússia i Girona

Acn
1 min
Arriba del primer avió que connecta Girona amb Moscou a les instal·lacions de Vilobí d'Onyar

BarcelonaEl primer vol de la companyia Transaero Airlines ha arribat aquest divendres al vespre a les instal·lacions de Vilobí d'Onyar. Just després de l'aterratge, dos camions de bombers han ruixat amb aigua l'aeronau simulant el seu bateig.

La companyia aèria, que opera per primera vegada a l'aeroport, ha programat dos vols, un de sortida i un d'arribada, amb una capacitat de 101 passatgers cada divendres fins al 30 de setembre.

La destinació final de la majoria dels passatgers que han arribat aquest divendres és la Costa Brava. Per aquest motiu, molts s'han mostrat contents amb aquesta nova ruta, ja que prefereixen aterrar a Girona i no pas a Barcelona. "El vol és més curt que no pas si has d'anar a Barcelona i a mi em va molt millor aquest enllaç per això el recomanaré a molts amics russos que viuen a la Costa Brava", ha destacat una de les passatgeres.

El turisme rus, mercat potencial per a Girona

El turisme procedent de Rússia és un mercat potencial per a les comarques gironines i, per aquest motiu, aquesta nova ruta significa un pas endavant per a la consolidació d'aquest turisme, que cada vegada aposta més pel litoral gironí. Un mercat a explorar i que en els últims anys ha augmentat significativament en destinacions de la demarcació de Girona.

Durant la temporada d'estiu, els usuaris de l'Aeroport de Girona poden escollir volar a 60 destinacions diferents de tota Europa i el nord d'Àfrica.

stats