Societat 13/06/2012

Aguirre creu que l'important és que "Eurovegas s'instal·li a Espanya"

La presidenta de la Comunitat de Madrid preferiria que el macrocomplex s'instal·lés a la capital espanyola, però destaca que el fonamental és que "es quedi a Espanya"

Agències
1 min

MadridLa presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, s'ha pronunciat avui sobre la possibilitat que el projecte d'Eurovegas s'instal·li finalment a Barcelona, tal com ha anunciat el periodista Ernesto Ekáizer, i ha assegurat que "l'important" és que "vingui a Espanya", tot i que ella preferiria que es quedés a la seva comunitat.

"Jo dic que l'important és que Eurovegas vingui a Espanya, que no passi el que va passar amb Eurodisney", ha dit Aguirre després de ser preguntada pels rumors que el projecte de Las Vegas Sands es pugui quedar finalment a Catalunya. La presidenta ha explicat que en el cas del parc temàtic de Disney, "per discutir entre Castelló i Barcelona, va acabar a París" amb "un gran deteriorament del projecte per a Espanya, que no el va obtenir, i també per a Disney, perquè París no tenia les mateixes condicions climatològiques que hauria tingut qualsevol de les altres destinacions a Espanya". "Per tant, tant de bo que vingui a Madrid, però sobretot que es quedi a Espanya", ha conclòs.

La presidenta madrilenya ha fet aquestes declaracions després de participar en un esmorzar organitzat per 'La Razón'.

stats