SOCIETAT
Societat 16/09/2012

L'Ajuntament de Barcelona recomana planificar amb antelació els desplaçaments per la vaga de transports

La Guàrdia Urbana reforçarà la seva presència als carrers per minimitzar les incidències de l'aturada

Ara
1 min
Usuaris del metro de Barcelona. Els abonaments s'encariran a partir de l'1 de setembre.

BarcelonaL'Ajuntament de Barcelona ha recomanat als ciutadans planificar amb antelació els desplaçaments davant la vaga de transports prevista per aquest dilluns 17 de setembre. El consistori barceloní també aconsella sortir abans de casa, amb temps suficient, evitar els trajectes innecessaris amb cotxe privat i en els casos que sigui possible desplaçar-se a peu o en bicicleta. Igualment, es recomana a la població estar atenta a les informacions dels mitjans de comunicació i xarxes socials sobre el compliment dels serveis mínims. La Guàrdia Urbana de Barcelona reforçarà la seva presència als carrers de la ciutat per minimitzar les incidències derivades de la vaga de transports.

L'Ajuntament de Barcelona ha recordat que el Departament d'Empresa i Ocupació ha ordenat serveis mínims al metro i als autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), no només en hores punta. Al metro, l'ordre dicta que durant la jornada funcioni la meitat (el 50%) del servei des de les 6.30 hores a les 9.30 hores del matí, i des de les 16.00 hores de la tarda a les 20.00 hores del vespre, amb intervals el doble dels habituals. La resta de franges horàries hauran de circular almenys el 20% dels trens, un de cada cinc.

Pel que fa als autobusos, l'ordre d'Empresa i Ocupació estableix que durant aquesta jornada funcioni la meitat (el 50%) del servei des de les 6.30 hores a les 9.30 hores del matí, i des de les 16.00 hores de la tarda a les 20.00 hores del vespre. La resta de franges horàries han de circular almenys el 20% dels autobusos, un de cada cinc. A més, a les línies de Bus del Barri es mantindrà un vehicle en cada línia durant tot el dia.

stats