Societat 05/06/2012

Adelson rebutja l'oferta de Marina d'Or

L'empresa Las Vegas Sands Corporation descarta ubicar el complex d'oci a Castelló i assegura que Madrid i Barcelona "estan al 50% de possibilitats"

Ara
1 min

BarcelonaTot i l'interès de l'empresari Jesús Ger per acollir el projecte Eurovegas, portaveus de la companyia del magnat nord-americà, Sheldon Adelson, han confirmat a l'ARA que "solament es consideren Barcelona i Madrid" com a possibles seus del macrocomplex d'oci i joc. Las Vegas Sands Corporation ha descartat, doncs, la possibilitat que Marina d'Or pugui acollir aquest projecte, que suposarà una inversió multimilionària. Tot i això, l'empresa agraeix la proposta del recinte ubicat a Orpesa (Castelló), que ha arribat en un moment "en el qual les negociacions per escollir la seu d'Eurovegas estan a la recta final".

Adelson continua decidit a instal·lar el seu projecte a Europa o bé a Madrid o bé a Barcelona. Dos projectes que a poques setmanes de prendre's la decisió final "tenen el 50% de possibilitats" d'acollir l'Eurovegas. Aquesta informació contradiu el comunicat fet públic aquest matí pel grup Marina d'Or, en el qual s'assegurava que el seu projecte per acollir Eurovegas estava desenvolupat "fins a l'últim detall" i podia "començar-se avui mateix", i que representava l'"única proposta viable" de les tres presentades a Adelson.

stats