Societat 24/08/2011

Antena 3 renova la seva aposta per la ficció estrangera

Des d'avui, Antena 3 competeix contra Punta Escarlata amb una sèrie de misteri britànica. A més, ha comprat els drets per emetre Torchwood: Miracle day , Once upon a time i Hell on wheels .

Auri Garcia Morera
2 min
Marchlands explica la història de tres famílies que viuen a la mateixa casa en tres moments diferents i que estan unides per un esperit.

Barcelona.La nova proposta d'Antena 3 per a la nit de dimecres, Marchlands , té com a protagonistes tres famílies que viuen a la mateixa casa als anys seixanta, als vuitanta i el 2010, respectivament. La família dels seixanta s'enfronta a la mort de la seva filla Alice. Una mort en circumstàncies estranyes que la mare està decidida a investigar. La dels vuitanta veu amb preocupació com la seva filla Amy té una amiga imaginària a qui culpa de la mort d'un gatet. I la del 2010 troba una foto d'una nena que provoca que la dona sospiti que el seu marit no li ha dit tota la veritat sobre la casa. L'home contracta com a dona de fer feines una anciana que és, precisament, la mare de la nena morta als seixanta.

A banda de Marchlands , el canal privat ha aconseguit fa pocs dies els drets per emetre a l'Estat espanyol tres sèries estrangeres més. D'una banda, l'última entrega de Torchwood , titulada Miracle day , que s'ha estrenat recentment al Regne Unit. Les primeres entregues de la sèrie s'havien emès a Cuatro, i des de fa uns mesos les ofereix el canal juvenil 3XL. Torchwood , un anagrama de Dr. Who , és un spin-off d'aquesta sèrie. Se centra en una agència del govern britànic creada per la reina Victòria que localitza tot tipus de fenòmens paranormals, els analitza i neutralitza qualsevol amenaça que puguin representar per a les persones.

Una altra de les produccions que es podran veure aviat per Antena 3 és la nord-americana Once upon a time , una sèrie dramàtica fantàstica en què el món real es barreja amb el món dels contes infantils clàssics i que té com a protagonista Jennifer Morrison, la doctora Cameron de House . Aquesta sèrie encara no ha estat estrenada als EUA, igual que Hell on wheels , l'altra producció que ha comprat Antena 3. En aquest cas, la història se situa després de la guerra civil nord-americana, quan un soldat de la confederació busca l'assassí de la seva dona. Per tal d'aconseguir-ho, s'ha d'integrar en la construcció de la primera línia de ferrocarril transcontinental. Hell on wheels ho aprofita per mostrar com va ser la construcció d'aquesta gran obra d'enginyeria.

stats