Publicitat
Publicitat

Aquesta nit estrena 'Marchlands' i ja ha comprat tres sèries més

Antena 3 renova la seva aposta per la ficció estrangera

Des d'avui, Antena 3 competeix contra Punta Escarlata amb una sèrie de misteri britànica. A més, ha comprat els drets per emetre Torchwood: Miracle day , Once upon a time i Hell on wheels .

La nova proposta d'Antena 3 per a la nit de dimecres, Marchlands , té com a protagonistes tres famílies que viuen a la mateixa casa als anys seixanta, als vuitanta i el 2010, respectivament. La família dels seixanta s'enfronta a la mort de la seva filla Alice. Una mort en circumstàncies estranyes que la mare està decidida a investigar. La dels vuitanta veu amb preocupació com la seva filla Amy té una amiga imaginària a qui culpa de la mort d'un gatet. I la del 2010 troba una foto d'una nena que provoca que la dona sospiti que el seu marit no li ha dit tota la veritat sobre la casa. L'home contracta com a dona de fer feines una anciana que és, precisament, la mare de la nena morta als seixanta.

A banda de Marchlands , el canal privat ha aconseguit fa pocs dies els drets per emetre a l'Estat espanyol tres sèries estrangeres més. D'una banda, l'última entrega de Torchwood , titulada Miracle day , que s'ha estrenat recentment al Regne Unit. Les primeres entregues de la sèrie s'havien emès a Cuatro, i des de fa uns mesos les ofereix el canal juvenil 3XL. Torchwood , un anagrama de Dr. Who , és un spin-off d'aquesta sèrie. Se centra en una agència del govern britànic creada per la reina Victòria que localitza tot tipus de fenòmens paranormals, els analitza i neutralitza qualsevol amenaça que puguin representar per a les persones.

Una altra de les produccions que es podran veure aviat per Antena 3 és la nord-americana Once upon a time , una sèrie dramàtica fantàstica en què el món real es barreja amb el món dels contes infantils clàssics i que té com a protagonista Jennifer Morrison, la doctora Cameron de House . Aquesta sèrie encara no ha estat estrenada als EUA, igual que Hell on wheels , l'altra producció que ha comprat Antena 3. En aquest cas, la història se situa després de la guerra civil nord-americana, quan un soldat de la confederació busca l'assassí de la seva dona. Per tal d'aconseguir-ho, s'ha d'integrar en la construcció de la primera línia de ferrocarril transcontinental. Hell on wheels ho aprofita per mostrar com va ser la construcció d'aquesta gran obra d'enginyeria.

L'

Més continguts de