Societat 08/12/2011

Anticicló: sol i boires

Matí fred amb boires a la Catalunya central i sol a la resta amb valors molt agradables de 20 o 21 graus al migdia

L. Ventolà
1 min

BarcelonaTot i que els matins a primera hora fa fred i ens hem d’abrigar, avui, dia de la Puríssima, serà un dia relativament agradable amb força sol a les hores centrals del dia i amb valors màxims que poden arribar als 20 o 21 graus. L’anticicló és el que ens dominarà tant avui com demà divendres, i per tant haurem de parlar de sol en conjunt, amb alguns núvols baixos a primera hora a la façana litoral i alguns bancs de boira puntuals a la Catalunya central i Osona que s’aniran aixecant al llarg del matí.

Les borrasques ens passen pel centre d’Europa i això fa que aquí parlem de sol, boires i de temperatures que es mantindran altes, de moment sense cap perspectiva de cap entrada d'aire fred en els mapes de llarg abast. En tot cas dissabte apareixerien més núvols prims i diumenge el pas d’una petita baixa farà que tinguem un cel ja més ennuvolat, sobretot a l’extrem oest i fins i tot amb algun ruixat que podria caure a última hora a la costa. Les temperatures durant el cap de setmana es mantindran estables i només diumenge seria una mica més fresc.

Al País Valencià força sol durant la jornada de la Puríssima, mentre que a les Illes hi haurà més intervals de núvols sobretot al nord de Mallorca i de Menorca, però amb un ambient ben agradable.

Trobareu la previsió actualitzada del vostre municipi a ara.cat/meteo.

stats