Societat 10/09/2011

Un incendi a Sant Fruitós de Bages crema sis hectàrees de canya, matollar i conreus

Apagat el foc de Vilopriu, que ha cremat mitja hectàrea de bosc

Acn
1 min

Sant Fruitós del BagesUn incendi que ha començat a les 14.52 h d'aquest dissabte a Sant Fruitós de Bages (Bages), a l'entorn de la carretera C-16, ha cremat fins a les cinc de la tarda una superfície de sis hectàrees de canya, matollar i camps de conreu, segons informen els Bombers de la Generalitat. Quinze dotacions terrestres i sis aèries treballen per apagar el foc, que ja estaria encerclat. Els esforços es concentren principalment al flanc dret de l'incendi.

per altra banda, l'incendi de Vilopriu que cremava des de les 13.16 hores d'aquest dissabte està apagat poc abans de les tres de la tarda, segons han informat els Bombers. En total ha calgut treballar sobre quatre focus de foc diferents, que amb tot només han cremat 0,6 hectàrees de zona boscosa.

El foc s'hauria iniciat a la vora del quilòmetre 1,3 de la carretera GIV-6232 per causes que encara s'investiguen. A les sis de la tarda quedaven a la zona vuit dotacions terrestres i una aèria de Bombers que continuaven remullant la zona per evitar revifalles.

stats