LA MÉTEO
Societat 16/08/2011

Aquesta setmana torna l’estiu

Durant tota la setmana tindrem un cel clar, ben pocs núvols i només algun ruixat entre dijous i divendres

Laura Ventolà
1 min

BarcelonaSi ahir ja vam tenir temperatures elevades i un ambient estiuenc, avui dimarts continuarà el sol i el temps càlid. Al matí, però, hi haurà alguns núvols baixos en punts de la Costa Daurada que s’aniran trencant ràpidament.

Al llarg d’aquesta setmana tornarà l’estiu. Avui dimarts tindrem ben pocs núvols, només creixeran algunes nuvolades al Pirineu a la tarda, però de pluja en veurem ben poca, en tot cas si cau algun ruixat serà irrellevant. A la costa, la xafogor tornarà a ser intensa, amb valors que rondaran els 30 graus, mentre que a l’interior es repetiran màximes entre 30 i 35 graus, on els valors més elevats es donaran a les terres de Ponent i de l’Ebre.

La resta de la setmana seguirà força igual, amb molt de sol i ambient càlid, i així s'arribarà a un pic de calor entre dimecres i dijous, amb temperatures que poden arribar a fregar els 37 o 38 graus en zones com Lleida, Balaguer o Fraga, i només entre dijous i divendres tindrem un cel més variable i apareixerà algun ruixat.

Al País Valencià i les Illes Balears l’ambient estiuenc i calorós també farà acte de presència aquesta setmana i la xafogor a la costa serà remarcable.

Trobareu la previsió per al vostre municipi actualitzada amb els mapes d’avui a www.ara.cat/meteo.

stats