Societat 03/05/2012

Arrestada una dona dels EUA per posar la seva filla de 6 anys a una cabina de bronzejament

La policia ha arrestat una dona de Nova Jersey perquè una infermera de l'escola va detectar cremades a la pell de la seva filla, i la nena va contestar que se les havia fet "amb la mare"

Ara
1 min
Patricia Krentcil, mare arrestada

BarcelonaLa policia ha arrestat una dona de Nova Jersey acusada de provocar cremades a la seva filla, de 6 anys d'edat, a causa de posar-la a una cabina de bronzejament de forma prolongada, segons explica 'Time'.

Patricia Krentcil, de 44 anys, ha estat acusada de posar en risc de segon grau la seva filla. Tot i això, ella diu que la nena, que es diu Anna, mai va ser exposada als raigs UVA i que les cremades que té són resultat de jugar a l'aire lliure. La mare ha assegurat a la CBS 2 de Nova York que li encanta bronzejar-se: "He estat tota la meva vida posant-me morena, anant a la platja i a salons de bronzejat".

La polèmica arran de les cremades de la seva filla va començar quan una infermera de l'escola els les va detectar. La nena va reconèixer, llavors, que havia anat a bronzejar-se "amb la mare". L'escola es va posar en contacte amb els serveis a la infància. Les autoritats sospitaven que Krentcil havia posat la nena a la cabina de bronzejat sense el consentiment dels responsables de l'establiment.

La llei de Nova Jersey no permet a ningú menor de 14 anys utilitzar les instal·lacions de bronzejament, a causa dels riscos per a la salut que pot comportar.

"Aquesta gran cosa ha succeït i tothom s'hi ha ficat", diu Rich Krentcil, marit de Patricia i pare de la petita cremada. "Va ser al carrer, es va cremar. Això és tot. Tot el que va passar", ha afirmat a NBC 4 New York.

stats