TECNOLOGIA
Societat 25/07/2011

Arriba Nintendo Video

1 min
Arriba Nintendo Video

Nintendo Video és el sistema de vídeos que la companyia japonesa ha desenvolupat per a la seva videoconsola portàtil 3DS. La idea és que aquesta consola vagi més enllà dels jocs i es converteixi en un centre de reproducció multimèdia portàtil per als usuaris. El contingut -clips còmics, dibuixos animats i ví deos musicals- es descarregarà directament de la botiga de Nintendo al núvol quan la consola trobi una connexió sense fils disponible. Juntament amb el Japó, l'Estat espanyol és el primer a provar aquest sistema, fins i tot abans que els EUA, un altre dels seus grans mercats. S'espera que a la llarga Nintendo Video tingui connexió amb la plataforma de pel·lícules i sèries Netflix. Jordi Sabaté

Espai virtual per als catalans. Ens identifiquem via GPS i a través de l'aplicació -gratuïta- i si som a l'estranger i tenim necessitat de compa triotes, el programa ens dirà on n'hi ha uns quants a prop.

Un joc que ha tingut una gran resposta dels usuaris i en què el jugador és una llengua que ha d'unir les bombolles d'un color a la seva boca i eliminar les que no són del color triat. Costa 0,79 euros.

stats