SEGURETAT AÈRIA
Societat 08/09/2012

Aterratge forçós de Ryanair per despressurització

Ara
1 min

BARCELONA.Un avió de la companyia Ryanair que feia el trajecte Madrid-Canàries va haver de tornar a l'aeroport de Barajas una hora després d'haver-ne sortit a causa de la despressurització de la cabina. Una quinzena de persones, dels 160 passatgers de la nau, van haver de ser ateses pels serveis mèdics de l'aeroport madrileny per mareig, hemorràgies i problemes a les orelles.

Segons el relat d'alguns dels viatgers a l'agència Efe, després de sortir de Madrid a les 7.15 del matí i quan feia més de mitja hora que volaven es va sentir "olor de cremat" i es van despenjar les mascaretes d'oxigen. Els viatgers van estar 15 minuts amb les mascaretes posades sense rebre cap informació de la tripulació, tot i que asseguren que en cap moment els va faltar l'aire. Això sí, algunes persones van patir petites hemorràgies a les orelles, segons els testimonis.

Ryanair va oferir als 160 passatgers volar a Canàries en un altre avió a les 10.30 hores, i n'hi van embarcar 134. La companyia irlandesa ja ha estat notícia aquest estiu per sol·licitar aterratges d'emergència per falta de combustible.

stats