Societat 17/03/2011

Avui començarà a sortir el sol

Els núvols seran cada cop més trencats i al migdia les temperatures pujaran 2 o 3 graus més que ahir

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaS’acaba la inestabilitat. Tot i que el dia ha començat amb gotes a indrets com Figueres o Girona, avui a la majoria de comarques ja no hi plourà. Durant el matí encara hi haurà força intervals de núvols però el sol s’anirà intuint. A la tarda les clarianes seran molt més evidents i les temperatures pujaran dos o tres graus més altes que els dies anteriors. L'ambient serà més fred, en canvi, a la Vall d'Aran i al nord del Pallars, on la nevada pot ser-hi intensa i persistent a totes les cotes.

Avui el vent bufarà amb ganes a molts indrets, a l’Ebre les ratxes podran superar els 50 quilòmetres per hora i a l’Empordà i al Rosselló a la tarda també es deixarà sentir amb moltes ganes. Al País Valencià el vent també es deixarà notar i farà que les temperatures arribin als 20 graus al migdia.

Tot fa pensar que arribarem al cap de setmana amb cel clar i migdies gairebé primaverals, i en tot cas diumenge a la tarda podrien arribar a caure xàfecs puntuals al Pirineu i a la Catalunya Central.

Trobareu la previsió detallada per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats