TRANSPORT MARÍTIM
Societat 31/01/2011

Baleària cancel·la alguns trajectes entre les Balears i amb la Península a causa del mal temps

Les suspensions de viatges s'han iniciat a les quatre de la tarda

Acn
2 min

PalmaLa naviliera Baleària ha cancel·lat alguns dels seus trajectes entre les Balears i també amb la Península a causa del mal temps que afecta les Illes. Per aquest dilluns, Baleària ha cancel·lat el vaixell de les 16h entre Alcúdia i Ciutadella. També han estat cancel·lats els vaixells de les 17 h entre Dènia i Eivissa i Dènia i Palma i s'ofereix l'opció de salpar a les 21h des de València. Tampoc hi haurà trajecte a les 20 h per via marítima entre Eivissa i palma. Per aquest dimarts ja s'han cancel·lat també alguns dels trajectes previstos. Emergència ha activat aquest migdia l'alerta groga a totes les illes per mala mar i vent, que s'espera que sigui de fins a força 7 i maregassa.

Per les properes hores s'esperen fenòmens costaners i meteorologia adversa arreu de les illes Balears. Per aquest motiu, Emergència ha activat el nivell 0 del Pla Meteobal (Pla Especial de Fenòmens Meteorològics Adversos), el que es coneix com alerta groga a causa del vent i la mala mar que poden afectar el conjunt de les Balears.

Les primeres conseqüències d'aquest temporal de vent i mala mar ja s'han pogut fer notar en els trajectes marítims. Per aquest motiu, Baleària ha cancel·lat els trajectes previstos per aquesta tarda i nit, amb sortida o origen a les Balears. Per aquest dimarts també s'han cancel·lat els trajectes del matí. En concret, el vaixell de les 8 h que d'unir Palma amb Eivissa, i Palma amb Dènia sortirà a les 10 h amb un altre tipus de buc. I el vaixell de les 11 h que ha de salpar d'Eivissa cap a Dènia, ho farà des a les 14.30 h, amb destinació València i amb un altre tipus d'embarcació.

La naviliera Acciona Trasmediterránea ha informat a l'ACN que ara per ara els seus trajectes funcionen amb total normalitat i no han registrat cap cancel·lació.

stats