Societat 13/04/2012

La 'Barcelona Restaurant Week', en 5 menús de 5 estrelles

Durant els propers dies 10, una trentena de restaurants de luxe de la ciutat permetran menjar-hi a preus molt rebaixats. Us proposem 5 possibilitats

Ara
2 min
Restaurant El regulador

BarcelonaBarcelona torna a acollir des d'avui divendres, i fins al pròxim dia 22, la tercera edició de la Barcelona Restaurant Week. Durant aquest període de 10 dies, 30 restaurants d'alt nivell de la ciutat, alguns dels quals amb estrelles Michelin, oferiran menús especials a 25 euros (més IVA i beguda). Com en les ocasions anteriors, per cada menú, es donarà un euro per a dues entitats benèfiques, la Fundació Espanyola del Cor i la Fundació Once del Gos Guia.

Les propostes són molt diverses. Aquí en teniu 5 exemples:

1. El restaurant El Regulador, de l'Hotel Bagués, ofereix uns entrants a escollir que poden ser una amanida de tonyina en escabetx amb bacallà confitat o un carpaccio de bou i carbassó, ceba vermella, ruca i maionesa de 'wasabi'. De segon, es pot triar entre un tronc de lluç en salsa verda amb cloïsses i espàrrecs o daus de filet al pebre, cor de carxofa i puré de patata. Per postres, les opcions són copa de tiramisú amb castanya 'glacé' i 'crumble' de poma amb panses i escuma de canyella.

2. El Galaxó, a la Casa Fuster, ofereix endívies a la planxa en escabetx de formatge blau, de primer plat. A continuació, suggereix vedella amb pinya i patata a la mostassa.Des de la seva sala Galaxó, l'hotel modernista permet sopar a la planta noble amb vistes al passeig de Gràcia de Barcelona.

3. El restaurant Windsor, a l'Eixample, proposa 3 plats i un postre per 25 euros. Primer un entrant de bescuit de foie amb Oporto i ceba liofilitzada, seguit d'uns canelons lleugers de llagostins, porro i pastanaga amb salsa de corall. A continuació, porc confitat amb vainilla, pinya a la planxa i la seva pell cruixent. Per postres, versionen la crema catalana i la presenten amb llaminadures de llimona, gelat de canyella, escuma de crema i sucre cremat.

4. El Visual, situat en una 23a planta al barri de Sants serveix el menú amb vistes panoràmiques a tota la ciutat. Proposen carpaccio de bacallà amb tomàquet, oli d'espinacs i ceba caramelitzada o amanida d'escalivada amb formatge de cabra i vinagreta d'avellanes, de primer. Com a segon plat, també deixen escollir: lluç amb salsa verda i escopinyes o entrecot de vedella blanca amb carxofes confitades.

5. Entre els 30 restaurants que es poden escollir, n'hi ha de xefs molt reconeguts. Aquest és el cas de Bravo 24, del xef amb estrella Michelin Carlos Abellán, a l'Hotel W. Després d'un aperitiu sorpresa escollit pel xef, deixen escollir entre esqueixada i amanida de verdures de primer i, de segon, suggereixen llom baix 'charolais' amb puré de 'civet' o lluç a la catalana. Per postres, proposen crema catalana o Conguito.

stats