Societat 17/07/2012

Barcelona estudia dedicar un carrer a Joan Antoni Samaranch

L'equip de govern de la ciutat ha acceptat la proposta del grup municipal del PP però ha recordat que hi ha centenars de noms en espera de trobar l'espai adequat

Efe
1 min

BarcelonaL'Ajuntament de Barcelona ha iniciat els tràmits perquè un carrer de la ciutat porti el nom de qui va ser president del Comitè Olímpic Internacional, Joan Antoni Samaranch. El govern de la ciutat ha acceptat la petició del grup municipal del PP perquè la ponència de nomenclàtor iniciï el procediment per posar el nom de Joan Antoni Samaranch i Torelló a un carrer de la ciutat.

Esteller ha assenyalat, durant la comissió de cultura d'aquest dimarts, que aprofitant el vintè aniversari de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona i en el marc d'aquesta commemoració es podria iniciar el procediment per posar el nom de Samaranch, un dels seus principals impulsors, a un carrer de la ciutat.

El tinent d'alcalde de Cultura, Jaume Ciurana, ha assegurat que es portarà la proposta a la ponència del nomenclàtor, però ha advertit que actualment hi ha un centenar de noms a l'espera de trobar un espai "digne i proporcionat" als seus mèrits a Barcelona.

Entre aquests, ha citat els del polític i historiador Joan Benet, el papa Joan Pau II i el que va ser president del Parlament de Catalunya Heribert Barrera

stats