Societat
Societat 24/02/2012

Barcelona defensa el projecte d'Eurovegas

El ple de la ciutat rebutja la proposició del PSC perquè el consistori s'oposi al complex

Maria Ortega
1 min

BarcelonaL'Ajuntament de Barcelona ha rebutjat avui la proposició del PSC que instava el consistori a oposar-se a la instal.lació del gran complex Eurovegas a l'entorn de la ciutat. El PSC només ha rebut el suport d'ICV-EUiA. CiU i PP han votat en contra de la proposició i Unitat per Barcelona-ERC no ha votat, en considerar que no es pot votar un projecte que només coneixen "pels diaris", on les "xifres no quadren" i que, a més, primer s'hauria de votar en el municipi afectat.

La tinent d'alcalde Sònia Recasens ha justificat el no de CiU titllant de "frívoles" les crítiques a l'atac al model turístic català i ha defensat que "escoltar és el mínim" que poden fer. Recasens ha demanat "poc soroll, seny i responsabilitat".

CiU i PP han criticat al nou cap de l'oposició, Jordi Martí, que abans de presentar propostes com aquesta tingui una "posició definida" del partit i li han recordat que alguns alcaldes socialistes de l'àrea metropolitana han reconegut veure amb bons ulls l'Eurovegas.

El president del grup municipal del PP, Alberto Fernández Díaz, ha demanat temps per estudiar el projecte i des d'ICV-EUiA Ricard Gomà l'ha titllat de "bomba de rellotgeria per al model econòmic i social" català.

stats