Societat 21/11/2011

Barcelona obre el procés participatiu sobre els pressupostos municipals

El debat ciutadà culminarà el 2 de desembre amb l'audiència pública presidida per la tinent d'alcalde d'economia, empresa i ocupació, Sònia Recasens

Ara
1 min

BarcelonaBarcelona obre el procés participatiu ciutadà per als pressupostos i ordenances fiscals de la ciutat per a l’any vinent. El govern municipal fa una crida a la participació en el procés i a l'assistència a l'audiència pública on s'han de debatre als pressupostos de la ciutat, que l'equip de govern aprovar inicialment amb el suport del PP a principis d'aquest mes. Ara s'obre el trona la participació. Els ciutadans i les associacions de Barcelona poden dir la seva en l'elaboració dels pressupostos i ordenances fiscals de la ciutat, fent arribar les seves idees a través del correu electrònic pressupost@bcn.cat o participant presencialment als consells plenaris o consells ciutadans dels districtes, on s'abordarà aquest tema.

El procés participatiu culminarà el proper divendres 2 de desembre a les 19:00 hores a la mateixa seu de l'Ajuntament, amb la celebració de l'audiència pública de pressupostos i ordenances fiscals, presidida per la tinent d'alcalde d’economia, empresa i ocupació, Sònia Recasens.

L'Ajuntament assegura que totes les propostes, preguntes, suggeriments i intervencions dels ciutadans seran "convenientment respostos amb el posicionament del Govern, sigui per correu electrònic, presencialment a les reunions dels districtes o a l'audiència pública". El comissionat de participació ciutadana, Carles Agustí, ha volgut fer una “crida a la participació de la ciutadania en aquest procés d’elaboració conjunta dels pressupostos, i especialment a l'assistència a l’Audiència Pública del proper 2 de desembre, on ciutadans i Govern podran debatre i opinar sobre els futurs pressupostos de la ciutat”.

stats