Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

Barcelona tanca totes les platges pel temporal

Les intenses pluges coincideixen amb un episodi de mala mar

L'Ajuntament de Barcelona ha tancat l'accés a totes les platges de la ciutat pel fort temporal de les últimes hores a Catalunya, segons han informat fonts del consistori.

Les intenses pluges, de fins a 100 litres per metre quadrat, han deixat sense llum més de 2.000 abonats a Catalunya, han causat retards en algunes vies fèrries i han obligat a tallar carreteres inundades, així com a extremar la precaució per la crescuda de diversos rius.

Segons ha informat Protecció Civil, la Generalitat manté activada la fase d'alerta del pla de risc d'inundacions Inuncat, encara que està previst que les pròximes hores el temporal remeti a l'extrem nord-est de Catalunya.

Les precipitacions coincideixen amb un episodi de mala mar, amb onades de fins a quatre metres d'altura a l'Alt i el Baix Empordà, cosa que està provocant que els trens de la línia fèrria del Maresme circulin per una única via i, en conseqüència, acumulin retards de més de vint minuts.

Més continguts de Societat

  1. Els cinc motius per a l’esperança de Jane Goodall

    La primatòloga insta els joves a canviar el món abans no sigui massa tard

  2. El "primer gran incendi de l'estiu" ja afecta 1.000 hectàrees entre l'Anoia i el Bages i continua actiu

    Durant la matinada ja no ha crescut el perímetre del foc, que continua actiu. A primera hora del matí, s'han enlairat els primers mitjans aeris però la boira els impedeix treballar

  3. L'incendi d'Òdena "està estabilitzat" i els veïns ja poden tornar a casa

    El conseller d'Interior, Jordi Jané, diu que el foc està "en fase de control" però que els bombers treballaran tota la nit i aquest dimarts