SOCIETAT
Societat 02/09/2011

Benestar nega que el Govern hagi aturat la resolució de noves sol·licituds del PIRMI

La conselleria de Josep Lluís Cleries rebutja les acusacions fetes per ERC i recorda que la comissió interdepartamental, que s'ha de reunir el proper 16 de setembre, resoldrà les sol·licituds que s'hagin acumulat

Joan Serra
1 min

BarcelonaEl departament de Benestar Social i Família defensa que el Govern no ha aturat la resolució de noves sol·licituds de la renda mínima d'inserció, prestació coneguda abans com a PIRMI. La conselleria de Josep Lluís Cleries rebutja així la denúncia feta aquest matí per ERC, que ha afirmat que la Generalitat està paralitzant les sol·licituds de la renda mínima des de l'abril.

Benestar ha apuntat a l'ARA que és "fals" que s'hagi ajornat la concessió de noves sol·licituds. Portaveus de la conselleria de Cleries han detallat que les peticions que compleixin els requisits i estiguin pendents de resolució es validaran en la propera cita de la comissió interdepartamental de la renda mínima d'inserció, òrgan paritari entres els departaments d'Empresa i Ocupació i Benestar Social i Família. La propera sessió de la comissió està programada pel 16 de setembre. Benestar admet que els esforços esmerçats per reformar el PIRMI poden haver provocat un endarreriment en la resolució de sol·licituds.

stats