Societat 05/04/2011

Justin Bieber es vesteix de blaugrana

El cantant ha jugat un partidet de futbol vestit de blaugrana i el club li ha agraït el gest que ajuda "a fer un Barça més global"

Redacció
1 min

BarcelonaEl cantant Justin Bieber ha destapat avui el seu sentiment barcelonista. El jove ha exhibit obertament la passió que sent pel Barça jugant un partit de futbol amb la samarreta del club. I ho ha fet a Madrid, on aquesta nit actuarà davant el Palacio de Deportes al mateix temps que el Reial Madrid jugarà el seu partit de la Lliga de Campions.

Com es pot veure al vídeo, Bieber ha tocat la pilota amb la samarreta blaugrana que es va comprar ahir tot just arribar a l'aeroport de Madrid. Després de passar per la capital espanyola, aquest adolescent omplirà demà al vespre el Palau Sant Jordi de Barcelona, precisament, també, a la mateixa hora que el conjunt de Pep Guardiola jugarà davant el Xakhtar.

El cantant, de 17 anys, té més de 8 milions de seguidors al Twitter. A través d'aquesta xarxa el Barça li ha agraït el gest. "Gràcies @justinbieber per ajudar-nos a fer el @FCBarcelona_cat una mica més global", diu el tuit que ha publicat el Barça en els tres idiomes en què piula.

stats