EFEMÈRIDE
Societat 07/08/2011

Quinze anys després de la tragèdia de Biescas hi ha víctimes que encara no han cobrat indemnització

Avui es compleixen quinze anys de la tragèdia de Biescas on van morir 87 persones i 183 més van resultar ferides en la terrible riuada que va arrasar el càmping “Las Nieves” de Biescas (Osca). Almenys 14 famílies, segons informen mitjans aragonesos, no han cobrat encara indemnització

Redacció
1 min

Biescas p { margin-bottom: 0.21cm; } Quinze anys després de la riuada que va arrasar el càmping Las Nieves, de Biescas (Osca), unes 14 famílies encara no han cobrat les indemnitzacions que el Ministeri de Medi Ambient i el govern d'Aragó han de pagar, segons informen mitjans aragonesos.

En la catàstrofe natural més greu dels últims 25 anys a Espanya van morir 87 persones i 183 més van resultar ferides. El 7 d'agost de 1996 van morir turistes d'arreu de l'Estat, i també francesos i holandesos. El 2005 l'Audiència Nacional va condemnar l'Estat i el govern d'Aragó a indemnitzar els familiars de 62 de les 87 víctimes. La sentència va eximir de responsabilitats els altres dos demandats: el director del càmping, Luis Bardají, i l'Ajuntament de Biescas.

stats