Societat 13/08/2012

Els Bombers donen per extingit l'incendi de Ger

El foc, controlat des d'aquest diumenge a la nit, ha cremat 290 hectàrees de matoll, pastura i vegetació forestal

Acn
1 min
Un mitjà aeri deixa anar l'aigua a l'incendi de la Cerdanya aquesta tarda de diumenge / ACN

BarcelonaEls Bombers de la Generalitat han donat per extingit aquest dilluns a la tarda el foc que crema des de dissabte a Ger (Cerdanya). L'incendi, que ha afectat 290 hectàrees, estava controlat des d'aquest diumenge a la nit. Protecció Civil de la Generalitat ha desactivat el pla Infocat per risc d'incendis dilluns al matí. A hores d’ara, no es preveu que el foc es pugui reprendre i la desena de dotacions terrestres, que encara hi queden al lloc, es retiraran esglaonadament.

El foc de Ger ja va ser estabilitzat la mateixa nit de dissabte, tot i que no ha sigut fins a aquest diumenge a les 7 del vespre quan s'ha aconseguit controlar. Després, han continuat remullant alguns punts calents a l'interior del perímetre per evitar revifalles, fins que a les 17:56 d'aquest dilluns l'han declarat extingit.

Segons les informacions facilitades pel cos d'Agents Rurals, l'incendi ha afectat una superfície de 290,72 hectàrees d'arbrat, matoll, pastures i massa forestal dels municipis de Bolvir, Ger i guils de Cerdanya.

stats