SUCCESSOS
Societat 26/07/2011

Extingit l'incendi a l'hotel de Malgrat de Mar

El foc ha començat al magatzem i s'ha estès als pisos de dalt pels tubs de ventilació. S'han cremat les plantes de la tres a la set. Han desallotjat 400 persones

Redacció
1 min
Incendi a Malgrat de Mar

BarcelonaEls Bombers de la Generalitat han extingit ja les flames que cremen des d'aquest dimarts a la tarda a diverses plantes de l'hotel Luna Park de Malgrat de Mar (Maresme). La planta tres ha sigut la més afectada, però l'incendi també ha cremat parcialment la cinquena i la sisena, a més del magatzem.

El foc ha començat a cremar pels volts de les tres de la tarda i ha obligat a evacuar 400 persones, cap de les quals ha resultat ferida, segons han informat els Bombers.

L'incendi ha començat al magatzem de l'hotel però s'ha estès a les habitacions de les plantes tres i quatre a través dels conductes de ventilació. Així mateix, els Bombers també han revisat les plantes per descartar possibles afectacions estructurals. A la cinquena planta han cremat quadres de comandament elèctric i cables.

L'hotel, situat a l'avinguda Colom sense número, a prop del passeig Marítim del municipi, ha hagut de ser desallotjat. Cap dels desallotjats ha resultat ferit o intoxicat. Es desconeix l'origen del foc.

stats