Infraestructures
Societat 07/08/2011

Restriccions de trànsit a la C-58 durant una setmana per la construcció d'una rotonda alçada

La rotonda substitueix l'antic pont de Bellaterra i es convertirà el principal nus de comunicació de la via. Les obres començaran aquest vespre a les 23 h i s'allargaran una setmana

Acn
1 min

BarcelonaEl tram de la C-58 entre Sabadell i Terrassa patirà restriccions de trànsit a partir de la nit d'aquest diumenge i durant tota una setmana per substituir el pont de Bellaterra per la rotonda alçada més gran de Catalunya.

La nova rotonda alçada esdevindrà el principal nus de comunicació d'aquest punt de la C-58 on conflueixen els vehicles que es desplacen cap a Sabadell, Bellaterra i la UAB. La infraestructura representa una inversió de vint milions d'euros i compta amb un diàmetre de 250 metres.

Les primeres alteracions per les obres començaran aquest vespre a les 23 hores i s'estendran fins dimarts. Durant aquests dies el lateral de la C-58 romandrà tancat a la circulació i l'accés a Bellaterra s'haurà de fer per l'interior de la zona empresarial de Sant Pau de Riu-sec, on s'està construint el nou establiment de la casa sueca Ikea.

La segona part dels treballs començarà dimecres i s'allargarà fins a la matinada de divendres i s'efectuarà un tall total del tronc central de la C-58 en direcció Terrassa. La restricció afectarà l'accés a Sabadell Centre i Nord i els vehicles que es desplacin en direcció Terrassa i Manresa hauran de circular pel lateral.

Paral·lelament, divendres i dissabte de a setmana que ve es tallarà per complet el tronc en direcció Barcelona i el trànsit es desviarà en direcció sud.

stats