Societat 26/01/2012

Calendari solidari contra el càncer de mama

Les agents de la policia local de Vilanova i la Geltrú es fotografien amb vestits de núvia i destinaran els diners recaptats a l'AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer)

Ara
1 min
Una de les participants al calendari solidari de la Policia Local de Vilanova i la Geltrú

BarcelonaEl col·lectiu femení de la policia local de Vilanova i la Geltrú se suma a la lluita contra el càncer de mama. Arran de la superació de la malaltia per part de dues agents del cos, onze companyes més s'han sumat a la iniciativa de fer un calendari solidari per recaptar fons.

El 100% dels diners que es recullin es destinaran a l'AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer), amb l'objectiu de contribuir a la investigació del càncer a Catalunya.

El calendari es presentarà en dos actes. El primer, el divendres 27 de gener a l'Hotel W de Barcelona, i el segon, el dissabte 28 al Foment de Vilanova i la Geltrú.

Les impulsores han obert un blog en què es presenta la iniciativa i les agents que hi han participat. Les dones s'han vestit de núvia per expressar la feminitat d'aquest col·lectiu, tradicionalment masculí, i hi han afegit elements policials que volen simbolitzar la prevenció i la lluita contra el càncer.

stats