Trànsit
Societat 22/05/2011

Cap de setmana plàcid a les carreteres catalanes

Un accident amb tres ferits greus a Verdú i les retencions al circuit de Montmeló han estat els fets més destacables

Acn
1 min

BarcelonaCap de setmana sense víctimes mortals a les carreteres catalanes. Entre les tres de la tarda de divendres i les vuit de la tarda de diumenge, no s'han registrat problemes viaris destacables malgrat l'alta afluència de vehicles a les carreteres i el dispositiu de seguretat especial pel Gran Premi de Fórmula 1 a Montmeló.

Les curses només han provocat retencions en un tram de tres quilòemtres a la C-35 i la C-17 a Parets del Vallès i sobretot a la sortida del circuit. Les 63.750 persones van assistir al circuit dissabte i els 78.130 espectadors de diumenge (20.000 menys que l'any passat) han mantingut en tot moment un comportament cívic i de respecte a la senyalització i a les indicacions dels agents de Mossos d'Esquadra. A la tarda s'han registrat retencions en vies de la Costa Brava, Tarragona i l'àrea del Vallès.

L'incident més destacat de va tenir lloc dissabte a Verdú (Urgell), quan una col·lisió frontal entre dos vehicles va provocar tres ferits greus. La calçada de la C-14 va estar tallada durant una hora. A Bàscara (Alt Empordà), l'incendi d'un turisme va causar va patir restriccions de trànsit durant una hora i va provocar fins a cinc quilòmetres de retencions a la calçada en sentit nord. A la C-35, un accident lleu amb tres turismes implicats va obligar a controlar la circulació durant una hora a Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental).

stats