Societat 22/06/2012

Els Castellers de Vilafranca envaeixen els parcs de Nova York

Els verds han fet dues actuacions més a la ciutat: una a Battery Park i una altra a Central Park, enmig d'una gran expectació

1 min
2 de 7 dels Castellers de Vilafranca a Battery Park. Al fons es veu Liberty Island. Nova York/ Castellers de Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca continuen l'aventura a Nova York. Després de l'exitosa actuació a l'última planta d'un gratacel, ahir dijous els verds van continuar i van fer dues actuacions més a dos dels principals parcs de la ciutat: Battery Park i Central Park.

A Battery Park, que és al sud de l’illa de Manhattan, van descarregar la torre de set, el tres de set net, el cinc de set, el quatre de set amb agulla i dos pilars de quatre.

Més tard, a Central Park, els verds van fer una segona actuació, on van descarregar el quatre de set amb agulla, la torre de set, el cinc de set, el tres de set i un vano de cinc enmig d'una gran expectació i una important presència de mitjans de comunicació nord-americans. Una delegació dels Castellers de Vilafranca va participar també en un acte institucional amb el President de la Generalitat, Artur Mas, que és a Nova York, i van descarregar un pilar de cinc.

stats