SUCCESSOS
Societat 30/04/2011

Cau una banda d'adolescents que atracaven escolars a Gràcia

Els Mossos han detingut set nois d'entre 14 i 17 anys acusats d'assaltar alumnes dels centres escolars i amenaçar-los verbalment o fins i tot utilitzant un ganivet. Els robaven el mòbil i el que duguessin al damunt

Sílvia Barroso
1 min

BarcelonaSón set, tenen entre 14 i 17 anys i es dedicaven a assaltar altres nois de la seva edat o més joves a la sortida de les escoles al districte de Gràcia. Els amenaçaven verbalment o amb violència física i en alguns casos havien arribat a utilitzar un ganivet per exigir el botí, que podia ser, simplement, el telèfon mòbil de la víctima.

Així és el grup de delinqüents juvenils que els Mossos d'Esquadra ha detingut aquesta setmana, segons les dades que n'ha facilitat la policia. Els detinguts, que són de nacionalitat espanyola -excepte una noia xilena de 16 anys- han passat a disposició de la fiscalia de menors i ja són a casa amb els seus pares o tutors, mentre s'instrueix el cas judicialment i esperen el judici.

La investigació va començar quan la policia va detectar una acumulació anormal de denúncies per aquest tipus d'atracaments juvenils, que van fer saltar l'alarma entre la comunitat escolar de la zona.

stats