COOPERACIÓ
Societat 01/10/2012

El Centre UNESCO de Catalunya rescindeix el contracte laboral de tots els treballadors per "dificultats econòmiques"

La prioritat de l'entitat, que buscarà "redimensionar-se", és pagar als 21 empleats les "tres o quatre" mensualitats que els deuen

Acn
1 min

BarcelonaEl Centre UNESCO de Catalunya, Unescocat, ha aturat les seves activitats i ha rescindit el contracte laboral de tot el personal de l'entitat a causa de "dificultats d'ordre econòmic que impedeixen la gestió diària i el manteniment dels programes i les actuacions en curs", segons informa la pròpia entitat a través de la seva pàgina web. A partir d'ara i tenint en compte el nou escenari, l'entitat mirarà de "redimensionar-se" per veure quines tasques pot afrontar en un futur, segons han explicat fonts d'Unescocat a l'ACN. Ara la prioritat, però, és pagar als 21 empleats les "tres o quatre" mensualitats que els deuen, segons han explicat les mateixes fonts. El Centre UNESCO de Catalunya va néixer el 1984 amb la voluntat de ser un pont de connexió entre la societat i la cultura catalanes i la UNESCO. Segons explica l'entitat a la seva pàgina web, el balanç obtingut després de gairebé tres dècades de feina, tant en l'àmbit local com en l'internacional, "ha estat molt positiu".

"Les relacions oficials amb la UNESCO i amb l'ECOSOC de les Nacions Unides són només un exemple de l'ampli ventall de relacions i actuacions internacionals del Centre. Però les circumstàncies de crisi econòmica que viu la nostra societat i les dificultats de gestionar adequadament les activitats del Centre en aquest context, han obligat a prendre una determinació que, lluny de la voluntat de totes les persones implicades, posa fi a les actuacions regulars del Centre UNESCO de Catalunya", resa el comunicat que l'entitat ha penjat a la seva pàgina web.

stats