Publicitat
Publicitat

L'ESTIU QUE M'ESPERA

Christian Escribà

Passarà l'estiu treballant a la pastisseria i reformant l'obrador. Les vacances les farà al gener, pel seu casament

Aquest estiu no faré vacances. Normalment a l'agost ho aprofito per fer el que no tinc temps de fer durant l'any. Em quedaré treballant perquè estem fent reformes a l'obrador de Gran Via. Portem 30 anys fent petites reformes i ara posarem maquinària nova. Volem incorporar part de l'obrador a la botiga, a la secció de la xocolata, perquè la gent pugui veure com es fa. Encara que estiguem d'obres no hem aturat la producció. Jo acabo d'arribar de fer dos pastissos a França. Aquests mesos d'estiu acostumen a ser més tranquils, però he d'avançar feina perquè després de l'estiu tinc alguns compromisos. He d'anar a París, al World Chocolate Master a fer de jurat. Des de les vuit del matí he de provar sis elaboracions de quinze països diferents. És interessant, però, encara que no ho sembli, no és gaire divertit. He d'anar a una conferència sobre el caramel amb el gremi de vidriers. Això pot ser catxondo . I a una altra a São Paulo, a presentar el gelat Magnum i a parlar de les excel·lències de la xocolata. I cap a la Gastronomika de Sant Sebastià. Llavors arriba la Diada i les Festes de la Mercè, m'enganxen els panellets pel mig i ja empalmo amb Nadal. La veritat és que mentre hi hagi feina no pensem en vacances. A més, tinc la sort de compartir la meva passió amb la meva parella, la Patricia Schmidt. Com que la nostra feina és el nostre hobby , no necessitem desconnectar. Potser farem una paradeta al gener, amb motiu del nostre casament.

Més continguts de