SUCCESSOS
Societat 17/05/2011

Cinc detinguts per robar en vaixells de Sant Carles de la Ràpita

Robaven a diverses localitats del Montsià i havien fet d'aquesta activitat el seu 'modus vivendi'

Marta Català
1 min

BARCELONAEls cinc detinguts eren coneguts com la banda de l'estació i suposadament es dedicaven a robar principalment material electrònic en vaixells i immobles. Segons els Mossos, era el seu modus vivendi i podrien haver comès un total de deu robatoris amb força.

Des del 12 d'abril els detinguts haurien comès quatre robatoris amb força en vaixells amarrats al port de Sant Carles de la Ràpita, dos robatoris amb força en vaixells amarrats al port de la confraria de pescadors d'Alcanar, tres robatoris amb força en domicilis de la Sènia i Sant Carles de la Ràpita i un robatori amb força en el Punt Jove de la Sènia.

Els detinguts, que acostumaven a cometre els robatoris de nit, robaven, principalment, tots aquells aparells d'electrònica que estaven al seu abast. Un cop disposaven d'aquest material el venien a un preu molt inferior al que tenia a les botigues especialitzades.

El grup desarticulat era conegut com la banda de l'estació, ja que els seus integrants acostumaven a reunir-se a l'estació de tren d'Ulldecona.

Segons els Mossos, "gràcies a les ràpides gestions dels agents" una gran part d'aquest material ha pogut ser recuperat i lliurat als seus propietaris legítims.

stats